Door - admin

Totale inbraakbeveiliging

Wat is totale inbraakbeveiliging?

Bij de beveiliging van uw huis of pand denkt u waarschijnlijk als eerste aan hang- en sluitwerk. Het maakt dan ook een flink verschil als u moderne sloten geplaatst hebt. Maar bij totale inbraakbeveiliging komt nog veel meer kijken. De trukendoos van inbrekers wordt continu aangevuld met nieuwe inbraaktechnieken, gereedschap en kennis van de nieuwste sloten. Ook als u vandaag de nieuwste sloten laat installeren, hebben inbrekers vermoedelijk binnen een paar jaar door hoe ze deze sloten kunnen breken of verwijderen. Daarom kiezen veel bedrijven, of particulieren die een waardevolle inboedel hebben, ervoor om hun inbraakpreventie uit te breiden en zichzelf een lekker veilig gevoel in huis te geven, zelfs als ze niet thuis zijn. Doet u dat ook? Dan doet u dat het beste bij Slotenmaker Utrecht!

Waarmee maak ik mijn inbraakpreventie totaal?

Hang- en sluitwerk

Hang- en sluitwerk is veel meer dan alleen een slot op de voordeur. Met Quickblue kunt u uw deurbeslag aanzienlijk verstevigen met bijvoorbeeld een meerpuntssluiting of anti-inbraakstrips. Ook raden wij iedereen aan om na te denken over kerntrekbeveiliging. Kerntrekken is een inbraakmethode die in de laatste jaren enorm populair geworden is. Het komt erop neer dat een inbreker met een boormachine een slot compleet kan verwijderen uit het deurbeslag. Met het kerntrekbeslag van Quickblue wordt uw slot beschermd door een stevige, ijzeren plaat. Tot slot is het verstandig om bij nieuw hang- en sluitwerk, nieuwe sleutels te laten maken. Omdat we bij Quickblue graag van alle markten thuis zijn, hebben we bij Quickblue een uitgebreide sleutelservice.

Alarmsystemen

Als een inbreker toch op uw terrein of in uw pand weet te komen, is het gelukkig nog niet te laat. Want met een alarmsysteem van Quickblue jaagt u de boeven net zo hard weer weg. Deze alarmsystemen geven een luid alarm af waardoor inbrekers al snel in paniek raken en wegrennen. Rennen ze niet weg? Geen probleem! Het alarmsysteem contacteert automatisch een alarmcentrale die vervolgens hulpdiensten naar de locatie sturen. Dus als een stoere inbreker toch blijft nadat het alarm afgaat, mag hij dat bekopen met een tijdje in de cel.

Camerabewaking

Camerabewaking spant de kroon van totale inbraakbeveiliging. In veruit de meeste gevallen durft een inbreker niet een terrein op te gaan waar actieve camera’s hangen. Natuurlijk is het nog steeds mogelijk dat de inbreker wel het risico neemt, maar als u bijvoorbeeld ook een alarmsysteem heeft laten installeren maakt de dief geen kans tegen de combinatiekracht van deze preventiemiddelen. Dat is het idee van totale inbraakbeveiliging! De camera’s met recorders van Quickblue slaan tot wel 2 terabyte aan beelden op in hoge kwaliteit.

De totale inbraakbeveiliging van Quickblue

Bij Quickblue zijn wij trots op de producten die wij verkopen. Onze producten zijn namelijk grondig getest en gecertificeerd door de Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) en bevatten het keurmerk van het PKWV (Politie Keurmerk Veilig Wonen). Ook zijn onze monteurs échte toptalenten die rekening houden met uw wensen. Door samen te werken met Quickblue is uw inbraakbeveiliging binnen no-time op het gewenste niveau. Neem contact met ons op via het contactformulier of geef ons een belletje op 085 800 9000 en geniet al snel van een veiliger huis.